RECODE LOVE®
En kursserie som tar for seg forskjellige aspekter ved parforhold og kjærlighet (ikke parkurs). Ulike kurs i denne serien blir satt opp fortløpende. Se nedenfor for datooversikt og andre opplysninger!

 

RECODE LOVE®

Terapeutisk gruppe med tema kjærlighetsrelasjoner.
Neste gruppeoppstart er ikke fastsatt.

 

- Har du opplevd repeterende sirkler av tiltrekning og avvisning i dine parforhold?
- Forbinder du kjærlighet med sterkt negative eller smertefulle erfaringer?
- Har du opplevd å bli besatt av sex eller kjærlighet?
- Foregår ditt sex- eller kjærlighetsliv for det meste på et fantasiplan?
- Har du opplevd å forsømme andre relasjoner eller forpliktelser i livet ditt på grunn av en (ny) flamme?
- Har du gått på kompromiss med dine egne moralske verdier eller tråkket over dine egne grenser "av kjærlighet"?

ReCode Love© er for deg som ønsker å finne en ny måte å nærme seg en kjærlighetsrelasjon på. Kurset henvender seg først og fremst til deg som har strevd lenge med dine kjærlighetsrelasjoner, som kanskje nesten har gitt opp, og som ønsker hjelp til å etablere nye og bedre relasjonsmønstre i forhold til en partner. Gruppen passer også for deg som tidligere har fått behandling for avhengighetsproblematikk, men du må ha vært rusfri en stund, ha oppnådd tilfriskning på endel andre områder og ha kapasitet for å styrke og utfordre din kjærlighetsevne. ta kontakt for nærmere info.

Velg ReCode Love© fra menyen til høyre for mer info om neste gruppestart!

 

Meld deg på i dag per telefon: 984 77 950,
e-post: post@chironsenteret.no , eller
send oss en påmelding ved hjelp av
vårt kontaktskjema. Velkommen!


-Andre grupper ved ChironSenteret med relasjoner som tema:

- Psykodrama/terapihelger -
Første betingelse for å få et godt forhold til andre mennesker, er å få et godt forhold til seg selv! Psykodrama-metoden bygger på mennesket i samhandling og gir mange muligheter for å se på sin egen rolle i samspill med andre. Psykodramagruppene ved ChironSenteret tar utgangspunkt i familie, barndom og oppvekst. Dette har vært med å forme våre relasjoner senere i livet. Klikk her for mer informasjon om psykodrama/terapigrupper (skroll ned under Sommerkurset).

- Familie-Rekonstruksjon -
Bli bedre kjent med din families historie og avdekk den indre skjulte dialogen. Dette vil hjelpe deg å forstå hvorfor du tiltrekker de partnerne du gjør i dag! Klikk her for mer informasjon om Familie-Rekonstruksjon.

- ReCode® to-årig rehabilitering av medavhengighet -
En medavhengig person tar ofte altfor mye ansvar for partneren eller klarer ikke å ta vare på sine egne behov. Det å uttrykke følelser kan være vanskelig eller å si fra når noe ikke kjennes riktig ut. ReCode® er en 12-trinns basert behandling hvor du gradvis lærer å fokusere på dine egne følelser og behov. Ved å styrke ditt indre senter og lære å gi slipp på ansvaret for andre, vil du etterhvert se at ditt forhold til andre mennesker også endrer seg og blir sunnere. Klikk her for mer om ReCode®.


Tilbake